Der er egentlig ikke noget hemmeligt ved os. Kun at vores varer er nyheder fra ind og udland, som endnu ikke er blevet hits. Selvom de fortjener at være det.
Vi giver den madglade dansker nye spændende delikatesser, som udvider smagsoplevelsen, og som er gennemtænkt i designet, så kvaliteten også brænder igennem indpakningen.
Tænk på, hvilken glæde man har ved god og anderledes mad, nye oplevelser og gode historier. Netop det håber vi at kunne hjælpe med.
Kontakt
Kontakt os på kontoret hos Secret Kitchen.
Serridslevgårdvej 25
8700 Horsens
Danmark
Tel : + 45 58515039
info@secretkitchen.dk
Kirsten Nissen startede Secret Kitchen i september 2004 med det formål at præsentere danskerne for nye spændende madvarer, som endnu ikke findes på det danske marked.Kirsten har siden gymnasiet boet og rejst i udlandet og har en hoteluddannelse fra Ecole Hotelière de Lausanne i Schweiz. Tyskland, USA, Schweiz og London er alle steder, hvor hun har hentet inspiration med hjem.
10 år i udlandet og 10 år brugt på at gå i forskellige supermarkeder, deli-shops, markeder og til middage hos venner har givet idéer og en forkærlighed for flotte, lækre og anderledes madvarer.
” For mig er der ikke noget mere fantastisk, end at bruge tid sammen med venner og familie i køkkenet. Smage på nye ting, prøve noget nyt og dele god vin og oplevelser”.
Torben overtog stillingen som Sales Manager i On-trade teamet i maj 2022, hvor han er teamlead.
Verdenen af barer og restauranter er ikke ny for Torben, idet han har hele 23 års erfaring fra restaurations-branchen som alt fra kokkeelev til bartender, barchef og bestyrer. Hans hjerte banker for samspillet med kunderne, og han er derfor glad for at kunne trække på sine egne erfaringer og netværk i arbejdet med On-trade og i mødet med kunderne.
Torben bidrager hos Secret kitchen med solid erfaring inden for salg samt indsigt i arbejdsgangene i en engros virksomhed. Han har gennem en årrække udfyldt stillinger som hhv. sælger, konsulent, distriktschef og Key Account Manager hos bl.a. CULT, Carlsberg og Jack Daniels.
Torben er desuden en festlig herre, der ved, hvordan en god drink skal mixes.
Simon startede i Secret Kitchen i 2017 efter at have arbejdet som sælger og som afdelingsleder i en Menu-butik i Bogense, hvor han stammer fra. Han er uddannet salgsassistent inden for dagligvarer med speciale i lederskab.
Simon er selverklæret livsnyder og elsker at lave mad med lækre råvarer. Her går han ikke ned på kvalitet, og filosofien er lidt men godt. Det skal smage godt, men lige så vigtigt er det, at det ser indbydende og lækkert ud. Mad og drikke nydes også med øjnene.
Inspirationen hentes gerne på rejser i udlandet, hvor Simon, ud over at surfe og dykke, opstøver de lokale kulinariske traditioner og pakker gastronomiske indtryk med hjem i kufferten.
I Secret Kitchen møder du Simon på vejene og ude hos forhandlere, hvor han vejleder og inspirerer til nye spændende smagsoplevelser.
Frederik startede i Secret Kitchen i september 2017 efter at have arbejdet som sælger og leder i en større tøjbutik.
Han er uddannet salgsassistent, men har også prøvet kræfter med kokkefaget og haft fornøjelsen af at udforske den kulinariske verden på en af landets toprestauranter.
Frederik har altid haft en forkærlighed for mad og specielt tilberedningen af god mad med gode råvarer. Han bruger derfor meget tid på at finde nye retter, ingredienser og teknikker og prøver gerne kræfter med mere avancerede opskrifter - til stor glæde for både familie og venner.
Men madlavningen er nu kun på hobbyplan, og Frederik er i Secret Kitchen vendt tilbage til salg og service, hvor han kan kombinere sin uddannelse med sin interesse for god mad og drikke.
"Jeg elsker at snakke med forskellige mennesker og hjælpe kunderne på bedst mulige måde. Intet andet fag kan give mig den samme følelse."
Fergus har arbejdet hos Secret Kitchen siden januar 2022, hvor han dækker specialhandlen i Jylland. Fergus kommer fra en stilling hos Estate Wine i Holstebro. Han har derfor stor erfaring og ekspertise med gourmetprodukter og specialhandel. Fergus kommer oprindeligt fra England, men han har boet i Danmark i de sidste 20 år.
Frederik startede i On-trade teamet hos Secret Kitchen i juni 2021, og han er nu at finde på vejene i region Syddanmark.
Før Frederik blev ansat hos Secret Kitchen arbejdede han som tjener på nogle af Fyns finere hoteller heriblandt Hotel Hesselet, hvor han også er uddannet fra. I sin tid som tjener blev Frederiks passion hurtigt spiritus og dens sammensætninger. Dette sammen med hans erfaring fra den anden side af bordet nyder han stor glæde af i sin nuværende stilling.
Når Frederik holder fri, ynder han at tage ud at fiske og gå ture i den danske natur. Han tager også i ny og næ en tur som frivillig Samarit for Røde Kors. Frederik er en rigtig livsnyder, der helst slår benene op om aftenen med en kold Gin & Tonic i hånden.
Kristian startede som On-Trade Konsulent/Brand Ambassador hos Secret Kitchen i Juli 2022, hvor han dækker området fra toppen i Skagen til Midtjylland.
Inden Kristian startede hos Secret Kitchen arbejdede han freelance som brand ambassadør hos flere af Danmarks største spiritus brands. Derudover har han arbejdet inden for restaurationsbranchen i 8 år.
I sin fritid spiller Kristian håndbold i sin barndomsby Vester Hassing. Kristian beskriver sig selv som værende mand nok til en Strawberry Daiquiri og derfor er hans yndlings Fever-Tree Tonic naturligvis Raspberry & Rhubarb!
Efter en lang karriere på nogle af de bedste barer og restauranter i København, tog Nicolas I oktober 2023 springet til rollen som Brand Ambassador for Fever-Tree, hvor han deler sin viden og passion.
Udover at være en dedikeret spiritusnørd elsker Nicolas også at lege i køkkenet med alt fra traditionel mormormad over finere fransk cuisine til innovative molekylære teknikker. Med sin base i hovedstaden dækker han hele landet og formidler sin ekspertise til både fagfolk og kunder.
Nicolas har flere års erfaring som barchef, hvilket har givet ham en unik forståelse for, hvad der fungerer i branchen, og hvad kunderne virkelig har brug for.
Uden for sit professionelle liv bruger han tid med sin lille familie og nyder hyggelige stunder derhjemme.
Katja Brostrøm
Secret Agent
Detail, Vestsjælland og Lolland-Falster
Kristian startede i Secret Kitchen i starten af 2024, efter en at arbejdet for Aarstiderne i flere år, hvor han blev udlært salgsassistent.
Hans fritid går rigtigt meget med at se, spille og træne fodbold. Derudover elsker han at stå i køkkenet og lave dejlig mad. Kristian bor i Gilleleje og elsker derfor naturligvis at spise og tilberede fisk og skaldyr.
Dertil elsker han at rejse og opleve verden, uanset om det er en oplevelsestur til Grønland eller solferie i Spanien.
Jette Nygaard
Secret Agent
Kundeservice, sælgersupport og indkøb.
Jette startede hos Secret Kitchen i marts 2022, hvor hun som en reel blæksprutte varetager opgaver inden for både kundeservice, sælgersupport og indkøbsopgaver. Jette bidrager med 11 års erfaring inden for internt salg og sælgersupport. Hun har arbejdet flere år hos Würth og Carlsberg, hvor arbejdsopgaverne har spændt bredt – fra tastning af ordre og salgsrapporter til websupport og kundeservice.
Jette er desuden godt rustet til at supportere sælgerne i marken, hun har nemlig selv 16 års erfaring som kørende sælger fra detail handel. Hos Secret Kitchen møder du Jette på hovedkontoret i Horsens, hvor hun besvarer infomailen og telefonen.
Når det kan lade sig gøre, rejser Jette gerne så langt væk fra den danske vinter og det kolde triste vejr som muligt. Hun har blandt andet rejste til forskellige destinationer i Afrika, besøgt Thailand og rejst over Atlanten til Den Dominikanske Republik. På Jettes rejser er afslapning i højsæde, her nyder hun det gode liv med nye kulinariske oplevelser og læser gode bøger. Også snorkling i azurblåt hav står højt på Jettes aktivitetsliste på hendes rejser til varmere himmelstrøg.
Lea startede som indkøber hos Secret Kitchen i april 2021. Hun bidrager med stor erfaring på områder, idet hun kom fra en stilling som Indkøber/disponent hos Aarstiderne, hvor hun var ansat i flere år. Der havde hun ansvaret for alle kolonialvarer til Aarstidernes webforretning og måltidskasser. Lea elsker at rejse ud i den store verden for at nyde sol, god mad og måske en enkelt drink. I fritiden er Lea tosset med at se sport, og hun går heller ikke af vejen for en hurtig musikquiz. Derudover sidder hun i bestyrelsen i Børkop Event Group, der arrangerer to årlige fester, hvor overskuddet går til de lokale foreninger.
Jesper startede i Secret Kitchen tilbage i 2010, som den allerførste ansatte i virksomheden, hvor han sad i en blæksprutte-stilling, med alt fra kontor til lager. Efter ca. 4,5 år, fik han tilbudt nye udfordringer som bestyrer i restaurationsbranchen.
Det var en mulighed han ikke kunne sige nej til, da Jesper har mange års erfaring som bartender og i butik, så det var fristende med en stilling, hvor han så skulle have ansvaret for at udvikle et sted og dets personale.
Men efter 8,5 år, vendte Jesper tilbage til Secret Kitchen i en lignende stilling som før, hvor han blandt andet varetager opgaver som kundeservice og sælgersupport.
”Det var spændende at vende tilbage efter så mange år og se hvordan Secret Kitchen havde udviklet sig, vokset og formået at holde de samme grundværdier, som høj kvalitet og god service”.
I sin fritid rejser Jesper gerne til storbyer rundt omkring i Europa, for at spise, se kunst og vandre rundt i gaderne for at udforske byens små hemmeligheder.