Venchi

Chokoladekunst siden 1878. Venchi begyndte for længe siden, faktisk i 1878, med Silviano Venchi, en 20-årig fra Torino, der elskede chokolade så meget, at han brugte alle sine sparepenge på to bronzekedler og begyndte at eksperimentere, først i sin lejlighed, derefter i et lille sted på Via degli Artisti i Borgo Vaniglia, Torino. Disse eksperimenter var så vellykkede, at efter nogle år kom Nougatine, en sød med Piemonte hasselnødder, hakket, karamelliseret og overtrukket med ekstra mørk chokolade og Venchi Spa, "den mest elegante chokoladebutik i Piemonte ” benævnt blandt andet ”Purveyor to the Royal Household”. I dag er der ikke længere det kongelige våbenskjold på emballagen, men passionen, omhyggelig omhu og modet til at eksperimentere består. Og så var det, at alle vores fantasifuldt navngivne chokolader blev skabt: vores Chocoviar, Trøfler, Gianduiotti, Cremini, barer, Suprema spread, Gelato og Gourmetæg. Alt sammen lækkert, sundt, naturligt, lavet med de bedste ingredienser og de bedste intentioner: at se på den lyse side og leve et langt lykkeligt liv, der om ikke andet er en lille smule sødere.
Vis som Gitter Liste

57 varer

Faldende orden
pr. side