Kontakt

Om Secret Kitchen

Kontakt os på kontoret hos Secret Kitchen.

Wilders Plads 9A, 1tv.

1403 København K

Danmark.

Tel : + 45 58515039
Fax : + 45 39307876

info@secretkitchen.dk


 

Der er egentlig ikke noget hemmeligt ved os. Kun at vores varer er nyheder fra ind og udland, som endnu ikke er blevet hits. Selvom de fortjener at være det.

Vi giver den madglade dansker nye spændende delikatesser, som udvider smagsoplevelsen, og som er gennemtænkt i designet, så kvaliteten også brænder igennem indpakningen.

Tænk på, hvilken glæde man har ved god og anderledes mad, nye oplevelser og gode historier. Netop det håber vi at kunne hjælpe med.

 Direkte kontakt:

 

 

  

Kirsten Nissen

Secret Agent
Ejer – Leverandørkontakt – Salg

kln@secretkitchen.dk
Mobil: +45 28297870

Om Kirsten Nissen:

Kirsten Nissen startede Secret Kitchen i september 2004 med det formål at præsentere danskerne for nye spændende madvarer, som endnu ikke findes på det danske marked.

Kirsten har siden gymnasiet boet og rejst i udlandet og har en hoteluddannelse fra Ecole Hotelière de Lausanne i Schweiz. Tyskland, USA, Schweiz og London er alle steder, hvor hun har hentet inspiration med hjem.

10 år i udlandet og 10 år brugt på at gå i forskellige supermarkeder, deli-shops, markeder og til middage hos venner har givet idéer og en forkærlighed for flotte, lækre og anderledes madvarer.

” For mig er der ikke noget mere fantastisk, end at bruge tid sammen med venner og familie i køkkenet. Smage på nye ting, prøve noget nyt og dele god vin og oplevelser”.

 

Christina Dalum Lindvang

Secret Agent
Head of Sales

cdl@secretkitchen.dk
Mobil : +45 26293517

Om Christina Dalum Lindvang:

Christina startede i 2016 hos Secret Kitchen. Christina har boet i udlandet af flere omgange. Hun har læst i USA og Bruxelles og været sælger i både Tyskland og Danmark. Hun har rejst hele verden rundt og forhandlet rettighederne til at bruge brands. Alt lige fra Walt Disney til Rockbands og andre kendisser.

Men hun har nu besluttet, at hun vil være tættere på familien, og hun er det perfekte match for Secret Kitchen. 

Fra hendes mange ture til udlandet har hun høstet erfaring med vidt forskellige kulturer, madvaner og gastronomi. Dog er hun bedre til at nyde mad end at lave den. Det er ikke alt, hun spiser, men hun er ikke kræsen. Hun ved bare, hvad der er godt.

Og så er Christina i øvrigt vores lille sukkerdronning. Når det kommer til slik og søde sager, er Christina ekspert.

 

 

 

Michael Letholm

Secret Agent
On Trade Sales & Marketing Responsible

michael@secretkitchen.dk
Mobil: +45 21120627

Om Michael Letholm:

Michael startede i januar 2017 hos Secret Kitchen efter i mange år at have arbejdet for flere af de førende spiritusimportører i Danmark. Her havde han ansvaret for salg, ledelse og markedsføring.

Michael har derfor bred og indgående viden om spirutusprodukter, men også om trends, grossister og on-trade markedet.

Michael kan godt lide at være aktiv og er ikke bange for at tage fat. Fritiden bruges med familien, hygge med venner og masser af Gin & Tonics og vin. Derudover bliver det også tid til lidt løb og lidt hyggefodbold, når favoritholdet Brøndby ikke følges på tv.

Hans primære ansvar i Secret Kitchen er Fever-Tree Mixers, men han hjælper også til med andre af vores lækre produkter.

 

       

Simon Søndergaard

Secret Agent
Detail

simon@secretkitchen.dk
Mobil: 28977520

Om Simon Søndergaard

Simon startede i Secret Kitchen i 2017 efter at have arbejdet som sælger og som afdelingsleder i en Menu-butik i Bogense, hvor han stammer fra. Han er uddannet salgsassistent inden for dagligvarer med speciale i lederskab.

Simon er selverklæret livsnyder og elsker at lave mad med lækre råvarer. Her går han ikke ned på kvalitet, og filosofien er lidt men godt. Det skal smage godt, men lige så vigtigt er det, at det ser indbydende og lækkert ud. Mad og drikke nydes også med øjnene.

Inspirationen hentes gerne på rejser i udlandet, hvor Simon, ud over at surfe og dykke, opstøver de lokale kulinariske traditioner og pakker gastronomiske indtryk med hjem i kufferten.

I Secret Kitchen møder du Simon på vejene og ude hos forhandlere, hvor han vejleder og inspirerer til nye spændende smagsoplevelser.

 

Frederik Vesterskov Bertelsen

Secret Agent
Special handel

frederik@secretkitchen.dk
Tlf: +45 60242102

Om Frederik Vesterskov Bertelsen

Frederik startede i Secret Kitchen i september 2017 efter at have arbejdet som sælger og leder i en større tøjbutik.


Han er uddannet salgsassistent, men har også prøvet kræfter med kokkefaget og haft fornøjelsen af at udforske den kulinariske verden på en af landets toprestauranter.


Frederik har altid haft en forkærlighed for mad og specielt tilberedningen af god mad med gode råvarer. Han bruger derfor meget tid på at finde nye retter, ingredienser og teknikker og prøver gerne kræfter med mere avancerede opskrifter - til stor glæde for både familie og venner.


Men madlavningen er nu kun på hobbyplan, og Frederik er i Secret Kitchen vendt tilbage til salg og service, hvor han kan kombinere sin uddannelse med sin interesse for god mad og drikke.


"Jeg elsker at snakke med forskellige mennesker og hjælpe kunderne på bedst mulige måde. Intet andet fag kan give mig den samme følelse."


 

Mikkel Feldberg Andersen

Secret Agent
On Trade Sales & Brand Ambassador

mikkel@secretkitchen.dk
Tlf: +45 28447615

Om Mikkel Feldberg Andersen

Mikkel startede i Secret Kitchen i december 2018 efter at have arbejdet som grafiker i en større restaurantkæde.

Mikkel har en alsidig fortid i restaurationsbranchen og har både arbejdet som opvasker, bartender og bestyrer af flere natklubber.

Passionen er mad og drikke, og Mikkel elsker at møde nye mennesker og snakke råvarer og kvalitet over en kop kaffe.

Med en uddannelse som eventkoordinator og grafisk designer i bagagen har Mikkel også særlig interesse for indretning og koncepter samt et skarpt blik for det visuelle udtryk i blandt andet emballage.

Du møder Mikkel på On-Trade markedet i Jylland og Fyn. 

 

Carina Nørgaard

Secret Agent
Sælger support

carina@secretkitchen.dk
Tlf: +45 58515039

Om Carina Nørgaard

Carina startede hos Secret Kitchen i januar 2019 efter at have arbejdet i Carlsberg i flere år. Her koordinerede hun blandt andet de daglige leveringer til detailkædernes centrallagre og sad med support til kundeservice, web-kunder og sælgere. Derudover har Carina mange års erfaring fra detailbranchen.

Carina elsker at rejse ud i verden for at få nye kulinariske oplevelser, og turen går især til England og Skotland. I fritiden nyder Carina at have sin familie og venner omkring sig, hvor der hygges med god mad og drikke. Derudover bruges tiden hjemme i haven, hvor hun stresser af.

I Secret Kitchen møder du Carina, når du ringer til kontoret eller skriver til vores info-mail. Hun sidder på kontoret i Horsens, hvor hun blandt andet fungerer som Secret Kitchens alt-mulig-kvinde på kontoret med support til sælgere og øvrige kollegaer, håndtering af ordrer og meget mere.

 

 

 

 

Jacob Nilsson

Secret Agent
Intern salgs- og logistik koordinator

Jacob@secretkitchen.dk


Tlf: +45 58515039

Om Jacob Nilsson

Jacob startede hos Secret Kitchen i januar 2018 efter at have arbejdet i Carlsberg i flere år. Her koordinerede han blandt andet de daglige leveringer til detailkædernes centrallagre og var også ambassadør for specialøl. Han har derfor stor viden om både distribution og forbrugere.


Jacob brænder for gode mad- og drikkeoplevelser og elsker selv både at eksperimentere i køkkenet og at rejse ud i verden og få nye smagsoplevelser. Han er i sær begejstret for det franske køkken og lægger stor vægt på at bruge de bedste råvarer.


I fritiden er Jacob danseinstruktør og underviser i standard og latin-danse. Og ellers går fritiden med at være sammen med familien og lave lækker mad til dem. Og så sætter han altid pris på at se en god fodboldkamp med Manchester United i tv eller live på stadion i England.


I Secret Kitchen møder du Jacob, når du ringer til kontoret eller skriver til vores info-mail. Han sidder på kontoret i Horsens, hvor han blandt andet tager imod alle ordrerne, sender dem videre til lageret og booker fragt.

 

Maiken Jessen

Secret Agent
Indkøb og lageransvarlig

Mje@secretkitchen.dk


Tlf: +45 69135091

Om Maiken Jessen

Maiken står for indkøb og fakturering i Secret Kitchen og tager sig samtidig lidt ekstra af de større supermarkedskunder. Hun befinder sig bedst bag kulissen, hvor hun er med til at holde hjulene i gang på kontoret.

Maiken er født i Odense, men har boet det meste af sit liv i Taastrup på den københavnske Vestegn. Hun er uddannet inden for biokemi og har desuden læst Human Ernæring, og det er også den biokemiske side af mad og drikke, der interesserer hende mest.

Udover naturfagene er hun også glad for sprog og går til græsk på aftenskole.

       

Tania Sass Lindblad

Secret Agent
Key Account Manager Gavehandel

tania@secretkitchen.dk
Tlf: +45 27157809

Om Tania Sass Lindblad

Tania startede i Secret Kitchen i december 2018 efter at have arbejdet som Produkt & Promotion-udvikler hos en større dansk virksomhed inden for gourmet-specialiteter.

”At rejse er at leve” er et motto, som Tania altid har prøvet at efterleve.
Hun har stor interesse for andre kulturer og elsker at komme ud at opleve nye ting og ikke mindst at gå på opdagelse og finde nye gourmet-specialiteter fra nær og fjern.


At rejse har været en stor del af Tanias hverdag, hvor hun tidligere har arbejdet som eksportsælger i bl.a. Italien, Norge og Sverige. Hun elsker at møde nye mennesker og fascineres af forskelligheder.

Tania har altid haft en forkærlighed for mad og elsker fordybelsen i den gastronomiske verden, hvor inspirationen hentes fra alle dele af verden.

I Secret Kitchen møder du Tania på vejene, hvor hun kører rundt og gør sit til, at din næste, lækre gavekurv måske bliver fra Secret Kitchen.

 

 

 

Casper Tirsgaard Tørngreen

Secret Agent
Detail Sjælland

casper@secretkitchen.dk
Tlf: +45 27157824

Om Casper Tirsgaard Tørngreen

Casper startede i Secret Kitchen i Januar 2019 efter at have arbejdet som sælger samt afdelingsleder i både Irma og Kvickly de seneste 13 år. Han er uddannet salgsassistent inden for dagligvarer, med speciale i lederskab.

Casper er levemand og livsnyder og elsker at kræse om mad, drikkevarer og sine gæster. Inspirationen hentes primært i det franske og italienske køkken, og for Casper er kvaliteten af råvarerne altafgørende. Mad og drikke skal behandles med respekt, da det løfter både smag og det visuelle indtryk et ekstra niveau. Vi spiser også med øjnene.

I Secret Kitchen møder du Casper på vejene og ude hos forhandlere primært på Sjælland, hvor han vejleder og inspirerer til nye spændende smagsoplevelser.

 

Anna Gam Gade

Secret Agent
On Trade Sales & Brand Ambassador

anna@secretkitchen.dk
Tlf: +45 28830263

Om Anna Gam Gade

Efter en karriere som bartender på nogle af Københavns bedste barer, er Anna startet hos Secret Kitchen i januar 2019. Annas erfaring giver hende et solidt fundament for faglig pingpong - uanset om det drejer sig om cocktails, drift eller det er snackkortet, der trænger til en overhaling. Anna er uddannet lærer og er skrap til personaletræning, og så har hun mixet og serveret flere Gin & Tonics, end de fleste har spist ærter.

Når Anna har fri, bliver der brugt tid i køkkenet med masser af bagning og lækker hjemmelavet mad. Ellers nyder hun at slappe af med sine mange planter, strikning, venner og familie.

Anna servicerer vores On-Trade kunder på Sjælland og i København med særligt fokus på Fever-Tree.