Historien om Whittard begynder helt tilbage i 1886, hvor Walter Whittard begyndte at forfølge sin passion – at finde de bedste teblade, kaffe- og kakaobønner og lave varme drikke af højeste kvalitet. Whittard åbnede sin første forretning i London, og siden da er virksomheden kun blevet større. Det samme gælder sortimentet, der i dag tæller utallige spændende variationer af både klassiske varme drikke og innovative blandinger. Alle produkter udvikles med størst muligt fokus på kvalitet og ansvarlig produktion.

Whittard Tea Caddy er løs te pakket i smukke dåser med et mat look. Farven på dåsen indikerer hvilken type te, det er. Sort te kommer i blå dåser, grøn te i grønne dåser, hvid te i dåser med grålig nuance og frugt- og urtete har lilla dåser. Alle dåser er forsynet med dobbeltlåg, der gør dem lufttætte og bevarer teens smag og duft bedst muligt. Når teen er brugt, kan du købe Whittards Tea Pouches til opfyldning. 

Læs mere på www.whittard.co.uk

Whittard produkter der ikke ligger fast i vores sortiment, kan altid bestilles igennem os, dog vil der være en ekspeditionstid på op til 6 uger.