Historien om Whittard begynder helt tilbage i 1886, hvor Walter Whittard begyndte at forfølge sin passion – at finde de bedste teblade, kaffe- og kakaobønner og lave varme drikke af højeste kvalitet. Whittard åbnede sin første forretning i London, og siden da er virksomheden kun blevet større. Det samme gælder sortimentet, der i dag tæller utallige spændende variationer af både klassiske varme drikke og innovative blandinger. Alle produkter udvikles med størst muligt fokus på kvalitet og ansvarlig produktion.

Whittards Instant Tea er for dig, der synes, at almindelig te bliver lidt for bitter. De brygges på god, sort te men tilsættes bløde og aromatiske smage fra naturlige ingredienser, der holder bitterheden i skak. Brug dem som vintervarmer eller servér over is i sommervarmen for et forfriskende, svalende og smagfuldt alternativ til saft. Alle produkterne kommer i pulverform, så du bare skal blande med varmt eller koldt vand, og de er klar. 

Læs mere på www.whittard.co.uk

Whittard produkter der ikke ligger fast i vores sortiment, kan altid bestilles igennem os, dog vil der være en ekspeditionstid på op til 6 uger.