Kontakt

Om Secret Kitchen

Kontakt os på kontoret hos Secret Kitchen.

Wilders Plads 9A, 1tv.

1403 København K

Danmark.

Tel : + 45 58515039
Fax : + 45 39307876

info@secretkitchen.dk


 

Der er egentlig ikke noget hemmeligt ved os. Kun at vores varer er nyheder fra ind og udland, som endnu ikke er blevet hits. Selvom de fortjener at være det.

Vi giver den madglade dansker nye spændende delikatesser, som udvider smagsoplevelsen, og som er gennemtænkt i designet, så kvaliteten også brænder igennem indpakningen.

Tænk på, hvilken glæde man har ved god og anderledes mad, nye oplevelser og gode historier. Netop det håber vi at kunne hjælpe med.

 Direkte kontakt:

 

 

  

Kirsten Nissen

Secret Agent
Ejer – Leverandørkontakt – Salg

kln@secretkitchen.dk
Mobil : 28297870

Om Kirsten Nissen:

Kirsten Nissen startede Secret Kitchen i september 2004 med det formål at præsentere danskerne for nye spændende madvarer, som endnu ikke findes på det danske marked.

Kirsten har siden gymnasiet boet og rejst i udlandet og har en hoteluddannelse fra Ecole Hotelière de Lausanne i Schweiz. Tyskland, USA, Schweiz og London er alle steder, hvor hun har hentet inspiration med hjem.

10 år i udlandet og 10 år brugt på at gå i forskellige supermarkeder, deli-shops, markeder og til middage hos venner har givet idéer og en forkærlighed for flotte, lækre og anderledes madvarer.

” For mig er der ikke noget mere fantastisk, end at bruge tid sammen med venner og familie i køkkenet. Smage på nye ting, prøve noget nyt og dele god vin og oplevelser”.

 

Christina Dalum Lindvang

Secret Agent
Detail

cdl@secretkitchen.dk
Mobil: 60242102

Om Christina Dalum Lindvang:

Christina startede i 2016 hos Secret Kitchen. Christina har boet i udlandet af flere omgange. Hun har læst i USA og Bruxelles og været sælger i både Tyskland og Danmark. Hun har rejst hele verden rundt og forhandlet rettighederne til at bruge brands. Alt lige fra Walt Disney til Rockbands og andre kendisser.

Men hun har nu besluttet, at hun vil være tættere på familien, og hun er det perfekte match for Secret Kitchen. 

Fra hendes mange ture til udlandet har hun høstet erfaring med vidt forskellige kulturer, madvaner og gastronomi. Dog er hun bedre til at nyde mad end at lave den. Det er ikke alt, hun spiser, men hun er ikke kræsen. Hun ved bare, hvad der er godt.

Og så er Christina i øvrigt vores lille sukkerdronning. Når det kommer til slik og søde sager, er Christina ekspert.

 

 

 

Michael Letholm

Secret Agent
On Trade Sales & Marketing Responsible

michael@secretkitchen.dk
Mobil: 21120627

Om Michael Letholm:

Michael startede i januar 2017 hos Secret Kitchen efter i mange år at have arbejdet for flere af de førende spiritusimportører i Danmark. Her havde han ansvaret for salg, ledelse og markedsføring.

Michael har derfor bred og indgående viden om spirutusprodukter, men også om trends, grossister og on-trade markedet.

Michael kan godt lide at være aktiv og er ikke bange for at tage fat. Fritiden bruges med familien, hygge med venner og masser af Gin & Tonics og vin. Derudover bliver det også tid til lidt løb og lidt hyggefodbold, når favoritholdet Brøndby ikke følges på tv.

Hans primære ansvar i Secret Kitchen er Fever-Tree Mixers, men han hjælper også til med andre af vores lækre produkter.

 

       

Simon Søndergaard

Secret Agent
Detail

simon@secretkitchen.dk
Mobil: 28977520

Om Simon Søndergaard

Simon startede i Secret Kitchen i 2017 efter at have arbejdet som sælger og som afdelingsleder i en Menu-butik i Bogense, hvor han stammer fra. Han er uddannet salgsassistent inden for dagligvarer med speciale i lederskab.

Simon er selverklæret livsnyder og elsker at lave mad med lækre råvarer. Her går han ikke ned på kvalitet, og filosofien er lidt men godt. Det skal smage godt, men lige så vigtigt er det, at det ser indbydende og lækkert ud. Mad og drikke nydes også med øjnene.

Inspirationen hentes gerne på rejser i udlandet, hvor Simon, ud over at surfe og dykke, opstøver de lokale kulinariske traditioner og pakker gastronomiske indtryk med hjem i kufferten.

I Secret Kitchen møder du Simon på vejene og ude hos forhandlere, hvor han vejleder og inspirerer til nye spændende smagsoplevelser.

 

Rasmus Egebjerg Paulin

Secret Agent
On Trade & Special handel. Jylland & Fyn

rasmus@Secretkitchen.dk
Tlf: +4528447615

Om Rasmus Egebjerg Paulin

Rasmus startede hos Secret Kitchen i juni 2017 efter at have arbejdet som barchef hos NO 14 Vinbar og Conrads i Vejle.

Han har tidligere uddannet bartendere på European Bartender School på Kos, hvor han høstede bred viden om alverdens spiritus og håndværket omkring arbejdet i baren.

Rasmus er uddannet markedsføringsøkonom, men har siden 2012 arbejdet fuldtid med bartenderfaget.

Han har derfor stort kendskab til restaurantionsbranchen og erfaring med professionel opsætning og drift af barer som et udgangspunkt for det præcisionsarbejde, som god bartending er.

I sin fritid kan Rasmus godt lide at løbe og dyrke styrketræning, og så interesserer han sig for både mad, vin og spiritus og alle de detaljer, der giver smagsoplevelserne det lille ekstra. Passionen for den gode smag sender ham desuden rundt på restaurantbesøg i hele landet for at hente inspiration og dygtiggøre sig i den gastronomiske verden.